Кількість
|
Вартість
|
||
|
INCI: PEACH KERNEL OIL (PRUNUS PERSICA)
Зовнішній вигляд: рідина жовтого кольору
Розчинність: в різних оліях
Дозування: до 100%
Режим вводу: в жирну фазу на початковому етапі приготування
Збереження: в прохолодному та темному місці
Термін придатності: 02.26
Країна: Україна
Персикова олія має злегка жовтуватий колір і легкий горіховий запах, що трохи нагадує мигдаль. Він містить багато цінних інгредієнтів, особливо варто відзначити склад жирних кислот. Наприклад, олія кісточок персика багата пальмітиновою, мірістиновою, пальмітолеїновою, олеїновою, стеариновою, лінолевою та арахідоновою кислотою. Переважає олеїнова кислота, що становить від 60 до 70 відсотків. Вміст лінолевої кислоти становить майже 22 відсотки.
Персикова олія насичена жирними кислотами Омега 3 та 6, вони переносять вологу глибоко в шкіру, що забезпечує тривале зволоження, роблячи її здоровою та пружною, м'якою та еластичною. Омега-олії впливають на природний бар'єр шкіри, допомагаючи їй нормально функціонувати та покращують загальний тонус та пружність. Вони зменшують почервоніння, кондиціонують та захищають, а також допомагають шкірі відновлюватися. Персикова олія містить вітамін Е, який допомагає звести до мінімуму зморшки, бореться зі втратою еластичності та гіперпігментацією.