Графік роботи:

Будні: 10:00–17:00

Сб та Нд: Вихідні дні

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик
Додайте товари до кошика

Астаксантин 0,2% водорозчинний

Артикул аст-вод-5
В наявності
80 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Вибрати вагу
Опис

Астаксантин

 INCI Name: Water, Cyclodextrin, Astaxanthin

Консервуюча добавка:  Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate 4%

Зовнішній вигляд: рідина червоного кольору

Розчинність: у воді, пентилен/пропиленгліколі

Дозування: 1-2%

Режим вводу: в активну фазу

Збереження: виключно в темному місці, в щільно закритій тарі, в прохолодному місці

Термін придатності: 02.28

Країна: Китай

Астаксантин — це один із найпотужніших відомих наукових антиоксидантів, який останніми роками став справжнім хітом у доглядовій косметиці. За своєю хімічною природою це каротиноїд (природний пігмент), який виявляється переважно з мікроводорозів Haematococcus pluvialis. Саме він надає яскраво-рожевого або червоного забарвлення фламінго, лососю та креветкам, які харчуються цими водоростями.
У косметичній індустрії його називають «королем антиоксидантів», він в 6000 разів ефективніший за вітамін С та в 800 разів ефективніший за коензим Q10 у нейтралізації вільних радикалів.

Властивості та переваги астаксантина:
1. Високоефективний антиоксидант, який захищає клітини та ДНК від пошкоджень, уповільнює старіння та зменшує зморшки.
2. Захищає шкіру від ультрафіолетового випромінювання, зменшує запалення шкіри та освітлює шкіру..
3. Зменшує зморшки та шорсткість шкіри, підвищуючи еластичність, гладкість та сяйво.

Головні переваги астаксантину для шкіри

 

 

  • Глибокий захист від старіння: Нейтралізує вільні радикали, які руйнують колаген та еластин, тим самим уповільнюючи появу зморшок і втрату пружності.

  • Захист від фотостаріння: Працює як «внутрішній сонцезахисний екран», зменшуючи пошкодження шкіри від ультрафіолетового (УФ) випромінювання та допомагаючи шкірі швидше відновлюватися після засмаги.

  • Освітлення пігментації: Пригнічує надмірне вироблення меланіну, допомагаючи зменшити пігментні плями та вирівняти тон шкіри.

  • Утримання вологи: Покращує бар'єрну функцію епідермісу, за рахунок чого шкіра краще утримує вологу, стає гладкою та еластичною.
  • Протизапальний ефект: Зменшує почервоніння, заспокоює запальні процеси, тому чудово підходить для чутливої шкіри або шкіри з розацеа та акне.

Він чудово працює в синергії з іншими антиоксидантами (вітамінами C та E), а також зі зволожувальними компонентами (гіалуроновою кислотою, скваланом) та ретинолом (допомагає знизити ризик подразнення від ретиноїдів).

Підходить абсолютно всім типам шкіри, особливо зрілій, втомленій, тьмяній, а також шкірі, що часто піддається стресу (сонце, смог великих міст, куріння). 

Оплата
  • Передплата на картку Приватбанку. Безкоштовна доставка від 2000грн (винятки: післяоплата, доставка НП безготівкою). Мінімальна сума замовлення 100грн.
  • Оплата при отриманні (післяплата тільки НП). При післяплаті доставку оплачує покупець. Мінімальна сума замовлення від 100 грн.

Товар у магазині тільки для косметичного застосування!