Графік роботи:

Будні: 10:00–17:00

Сб та Нд: Вихідні дні

Категорії
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Протеїни молочної сироватки

Артикул 48протмол030624
В наявності
52 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Вибрати вагу
Опис

Протеїни молочної сироватки

Зовнішній вигляд: порошок білого кольору
Запах: нейтральний
Розчинність: розчинний у воді
Температура введення: витримує високу температуру
Відсоток введення: 1-5%

Термін придатності: 02.26

Зберігання: у сухому та прохолодному місці, у щільно закритій тарі.

 

Спосіб введення в рецептуру: можна вводити у водну фазу продукту перед емульгуванням або активну фазу. Якщо вводити в активну фазу, порошок протеїнів молочної сироватки необхідно розчинити в частині водної фази і потім вже вводити емульсію.

Від відходів виробництва до ефективної харчової добавки: сироватковий протеїн пройшов довгий шлях, щоб таки потрапити на столи споживача. Сироватковий протеїн є повноцінним білком, тобто містить 9 необхідних людському організму амінокислот. До того ж, він досить швидко і просто засвоюється. Сироватковий протеїн з огляду на швидкість його засвоєння організмом вважається абсолютним лідером серед інших повноцінних білків.

Сироватка - це молочний продукт, який виходить при виготовленні сиру або сиру. В процесі переробки молока в сир і сир в сироватку переходить 50% сухих речовин молока. Основним компонентом сухих речовин сироватки є молочний цукор (лактоза). Гідроліз (розкладання) лактози в кишечнику протікає повільно, у зв'язку з чим обмежуються процеси бродіння та нормалізується життєдіяльність корисної кишкової мікрофлори. В результаті уповільнюються гнильні процеси, газоутворення та всмоктування токсичних гнильних продуктів. Молочна сироватка містить від 08 до 10% сироваткових білків. Сироваткові білки відрізняються високою біологічною цінністю (112% по відношенню до стандарту), обумовленою оптимальним набором та збалансованістю життєво необхідних (незамінних) амінокислот (цистину, метіоніну, лізину, гістидину, триптофану), що забезпечує регенерацію білків печінки, утворення гемоглобіну. У молочній сироватці також міститься невелика кількість жиру 0,05-0,4%, проте якість його висока. Цінність молочного жиру сироватки визначається наявністю фосфоліпідів, що є передавачами кисню і благотворно впливають на згортання крові, окислення жирних кислот, посилення діяльності ферментів. Жир молочної сироватки має високу засвоюваність за рахунок наявності дрібних жирових кульок. У молочну сироватку переходять практично всі солі та мікроелементи, майже всі водорозчинні вітаміни молока. Молочна сироватка особливо багата на вітаміни групи В, що дозволяє вживати її як заспокійливий напій. Окрім вітамінів групи В, в ній містяться вітаміни С, нікотинова кислота, холін, вітамін А, вітамін Е та біотин. Використовуючи сироватку та продукти з неї, можна домогтися не тільки заспокійливого ефекту, а й нормалізації нервово-психічного стану та емоційної реактивності сучасної людини. Необхідно відзначити важливу роль сироватки у боротьбі з розвитком прихованих форм вітамінної недостатності, що може сприяти формуванню та розвитку низки патологічних станів атеросклерозу, серцево-судинних захворювань, нервово-емоційних розладів, неврозів та стресів. Небезпеки прихованих форм вітамінної недостатності особливо схильні до людей зрілого віку з надмірною масою тіла, а також люди похилого віку. Вітамінна недостатність ускладнює перебіг ішемічної хвороби серця, гіпертонії, подовжує процес одужання. Молочна сироватка допомагає організму виводити шлаки та зайву рідину, а також розщеплювати шкідливі відкладення без шкоди здоров'ю, що дуже корисно при ревматизмі, гіпертонії. При її постійному вживанні покращується кровообіг; зменшуються запальні процеси (на шкірі, слизовій оболонці, у шлунку та кишечнику); очищується шкіра. Велике значення молочної сироватки відзначено у лікувальному харчуванні. Будучи найменш калорійним молочним продуктом (калорійність її становить 35% від калорійності молока), вона має здатність збуджувати секрецію травних залоз, тому її рекомендують при гастритах зі зниженою кислотністю, що часто зустрічається у людей похилого віку у зв'язку зі зниженням у них шлункової секреції соляної кислоти- та розвитком стану секреторної недостатності. При цьому бажано вживати молочну сироватку перед їжею. Молочна сироватка може також служити для нормалізації та оздоровлення мікрофлори кишечника, зниження гнильних процесів у кишечнику, що викликаються токсичними продуктами. І що не менш важливо, сироватка натуральний продукт, який не містить жодної сторонньої домішки з харчових добавок, і споживати її можна щодня, засвоюючи цінні для організму протеїни і не побоюючись зайвих калорій. Сироватку можна застосовувати при лікуванні ожиріння та з метою профілактики запобігання розвитку надлишкової маси тіла.

 

Сироватка в косметології:

Молочна сироватка не тільки підтримує здоров'я нашого організму, але й благотворно впливає на стан шкіри та волосся. Сьогодні на прилавках магазинів з'являється дедалі більша кількість косметичних засобів на основі молочної сироватки. Останні наукові дослідження підтверджують, що можуть виправдати наші очікування. У молочній сироватці виявлено фактори росту низькомолекулярних білків, які регулюють процеси росту та оновлення клітин. Крім того, молочна сироватка виявляє антиоксидантну активність, що уповільнює процес старіння. Молочна сироватка має регенеруючі та антиоксидантні властивості, що робить її унікальним косметичним засобом.

Зменшують видимі ознаки старіння за допомогою стимулювання вироблення спеціальних молекул міжклітинного матриксу в дермі, таких як колаген 1-го типу. Робить шкіру більш щільною та підвищує її еластичність. Крім того, протеїни молочної сироватки зменшують глибину наявних зморшок і покращує загальний стан шкіри.

Властивості та склад:

Актив складається з пробіобактерій на основі молока. Таким чином, шкіра отримує оптимальну кількість поживних речовин та відновлює натуральний баланс. Ця нова активна речовина знижує вплив стресу на шкіру, захищає від впливів довкілля та стабілізує імунну систему. Зменшує шкідливий вплив або активує захист залежно від того, що потрібно.

Цей компонент допомагає повернути баланс шкірі та захистити її від стресів, викликаних довкіллям. Протеїни молочної сироватки дають шкірі добре спрямований імпульс (є месенджером) з метою підтримувати відновлення здорового балансу зсередини.

Комплекс містить імунні модулюючі глікопротеїни та полісахариди з біфідобактерій, які також активні в пробіо продуктах. Наявність біоактивних поживних речовин з урахуванням молока протягом процесу розщеплення бактерій надає широкий спектр активності. Завдяки своїм протизапальним властивостям, допомагає імунній системі організму самостійно відновлюватись та захищає шкіру від несприятливих екологічних факторів.

Ізолейцин
(Isoleucine) амінокислота з розгалуженим ланцюгом. Швидко засвоюється організмом, є джерелом енергії для м'язової тканини, застосовується для лікування ослаблених хворих, які мають падіння м'язової маси. Необхідна для синтезу гемоглобіну.

Лейцин
(Leucine) амінокислота з розгалуженим ланцюгом. Використовується організмом як джерело енергії, допомагає зменшити розпад білка у м'язовій тканині. Впливає на засвоєння попередників нейротрансмітерів у мозку та підвищує вивільнення енкефалінів, що зменшують біль. Прискорює загоєння шкіри та зрощування кісток.

Валін
(Valin) амінокислота з розгалуженим ланцюгом, швидко засвоюється в м'язовій тканині, впливає на засвоювання мозком триптофану, фенілаланіну та тирозину.

Гістідін
(Histadine) одна з головних УФ-поглинаючих сполук у шкірі. Необхідний для формування червоних та білих кров'яних тілець. Використовується для лікування анемії, алергічних захворювань, ревматоїдного артриту.

Лізін
(Lysin) низький рівень лізину уповільнює біосинтез білків, впливає на м'язи та сполучну тканину. Лізин пригнічує віруси, використовується при лікуванні герпесу. Лізин та вітамін С утворюють L-карнітин, який дозволяє м'язам більш ефективно використовувати кисень.

Метіонін
(Methionine) попередник цистеїну та креатиніну. Підвищує вміст глютатіону і таким чином посилює антиоксидантний захист організму. Детоксикатор печінки та нирок.

Фенілаланін
(Phenylalanine) Головний попередник тирозину. Покращує пам'ять, настрій, гнітить апетит. Використовується для лікування деяких форм депресії. Головний елемент для колагену.

Треонін
(Threonine) один з головних детоксикаторів організму, що запобігає утворенню жирової тканини в печінці, важливий компонент колагену.

Триптофан
(Tryptophan) попередник серотоніну, одного з головних нейротрансмітерів, який має заспокійливий ефект. Стимулює утворення гормонів росту.

 

Використання:

  • насамперед, корисна як anti-age засіб;
  • зменшує глибину зморшок;
  • покращує колір обличчя;
  • усуває проблеми сухості шкіри;
  • сприяє глибокому зволоженню шкіри;
  • очищення шкіри обличчя;
  • відновлення шкіри при сонячних опіках;
  • відбілює ластовиння та пігментні плями;
  • відновлює структуру волосся.

Галузь застосування:

  • засоби для догляду за шкірою обличчя (креми, сироватки, серуми, тоніки);
  • засоби для вмивання;
  • анти-ейдж косметика для посилення регенеративних функцій зрілої шкіри та захисту від ушкоджень, що прискорюють процес старіння;
  • засоби для догляду за тілом (креми, гелі для душу);
  • антицелюлітна косметика;
  • сонцезахисна косметика;
  • відбілюючі засоби;
  • засоби для догляду за волоссям (шампуні, бальзами, ополіскувачі).

 

Країна: Італія

Оплата
  • Передплата на картку Приватбанку. Безкоштовна доставка від 2000грн (винятки: післяоплата, доставка НП безготівкою). Мінімальна сума замовлення 100грн.
  • Оплата при отриманні (післяплата тільки НП). При післяплаті доставку оплачує покупець. Мінімальна сума замовлення від 100 грн.
Вгору